نیروی متخصص کار نیوزلند

اخذ اقامت و مهاجرت به نیوزلند از طریق تخصص یا کار

سیاست مهارت های ضروری کار در نیوزلند افراد را قادر می سازد تا کارفرمایان نیوزلند نیروی کار ماهر را از خارج از کشور استخدام کنند تا کمبود نیروی متخصص در نیوزلند جبران شود. ویزای کار نیوزلند شما را قادر می سازد تا به کار در نیوزلند تا سه سال بسته به شرکت حامی مالی شما به کار بپردازید.

پیشنهاد کار مورد نیاز از نیوزلند

برای درخواست ویزای کار نیوزلند شما یک پیشنهاد کار و تایید کارفرمای نیوزلند نیاز دارید. برای دریافت پیشنهاد کار، شما باید:
  • در یک شغل از یکی از مهارت های ضروری در لیست تقاضا (skills list)، متناسب با مهارت و تجربه تان درخواست دهید.
  • از یک کارفرما دارای تایید فعلی در نیوزلند برای مهاجرت مقامات و استخدام نامه دریافت کنید. با مهاجرت به نیوزلند شما تعهد می دهید که به آسانی قادر به آموزش برای انجام این کار هستید و هیچ فرد مناسبی در نیوزلند برای انجام این کار در دسترس نیست.
  • اگر شما یک پرستار و یا تاجر هستید ویزای اول می تواند به شما برای پیدا کردن یک مناقصه و استخدام در نیوزلند کمک کند.
پاسخ تمام سوالات راجع به مهاجرت به نیوزلند و اخذ ویزا را تیم ما به شما خواهد داد و شروع به پردازش ویزای NZ بلافاصله برای شما خواهد کرد. متناوبا، شما می توانید با ما تماس بگیرید.

مهاجرت نیروی کار ماهر یا متخصص به نیوزلند

برنامه مهاجرت نیروی کار ماهر نیوزلند اجازه می دهد تا کارگران ماهر متخصص در مشاغل برای مهاجرت به نیوزلند و کمک به پر کردن کمبود نیروی کار مهاجرت کنند. نیوزلند در حال حاضر دارای کمبود عظیمی در تعداد کارگران ماهر در بسیاری از صنایع است. بنابراین در حال حاضر زمان مناسب برای اقدام جهت اخذ ویزا برای این مورد است.

موارد عمومی مورد نیاز برای  نیروی کار ماهر نیوزلند NZ

شما دیگر نیاز به یک پیشنهاد کار و یا حمایت از کارآفرین واجد شرایط برای اخذ ویزای مهاجرت به نیوزلند را ندارید، اما اگر یک کار از یک کارفرمای نیوزلندی داشته باشید، امتیاز اضافی برای درخواست ویزای خود را دریافت می کنید. برای اینکه واجد شرایط برای این نوع ویزای کار نیوزلند شوید نیاز به نمره حداقل 100 امتیاز در آزمون مهارت دارید. از دیگر موارد برای واجد شرایط بودن اولیه مورد نیاز عبارتند از:

  • سن شما باید زیر 56 سال باشد، محدودیت سنی تا 56 سال
  • سوءِ سابقه نداشته باشید و گواهی سلامت تایید شده داشته باشید.
  • شغل شما باید در لیست مهارتها باشد.
  • تحصیلات و مدرک تحصیلی و یا گواهی اشغال داشته باشید.
  • تجربه حداقل 3 سال کار مرتبط و صلاحیت کار را داشته باشید.
  • باید تسلط کامل به زبان انگلیسی داشته باشید.

سیستم امتیازبندی مهاجرت نیروی متخصص به نیوزیلند

متقاضیان مهاجرت به نیوزلند از طریق نیروی متخصص می بایستی شرایط زیر را احراز نموده و از سیستم امتیاز بندی حداقل 100 امتیاز کسب نمایند؛ چنانچه شخص به امتیاز 140 برسد شرایط راحت تری دارد و ظرف مدت کوتاه تری و با اولویت می تواند جهت مهاجرت به نیوزلند اقدام نماید. بدیهی است پرونده آن دسته از متقاضیانی که امتیاز بالاتری کسب نموده اند در اولویت بررسی قرار خواهد گرفت و پروسه زمانی کوتاهتری را شامل می شود. سیستم امتیازبندی نیوزلند به شرح زیر می باشد:

"امتیاز سن متقاضی طبق جدول زیر محاسبه می گردد"
امتیاز سن
30 از 20 تا 39 سال
20 از 40 تا 44 سال
10 از 45 تا 49 سال
5 از 50 تا 55 سال
 
"امتیاز سطح تحصیلات طبق جدول زیر محاسبه می گردد"
امتیاز تحصیلات
40 دیپلم یا مدارک فنی و حرفه ای
50 لیسانس
70 فوق لیسانس و دکترا
 
امتیاز در صورتیکه متقاضی شرایط مذکور در جدول زیر را احراز نماید می تواند امتیاز اضافی به خود اختصاص دهد فاکتور
10 2 سال سابقه تحصیل در نیوزلند در مقطع لیسانس
10 1 سال تحصیل تمام وقت در نیوزلند در مقاطع فوق لیسانس به بالا
15 2 سال تحصیل تمام وقت در نیوزلند در مقاطع فوق لیسانس به بالا
10 اگر همسر متقاضی دارای تحصیلات لیسانس و فوق لیسانس باشد
20 اگر همسر متقاضی دارای تحصیلات فوق لیسانس به بالا باشد
 
متقاضیانی که سابقه کارتخصصی داشته باشند طبق جدول زیر امتیاز کسب می کنند"
امتیاز سابقه کار
10 2 سال
20 4 سال
30 6 سال
40 8 سال
50 10 سال به بالا
می تواند 10 امتیاز کسب کند. اگر متقاضی دارای یک سال سابقه کار (غیر تخصصی) در نیوزلند باشد
10 اگر همسر دارای سابقه کار تخصصی و یا پیشنهاد کار در نیوزلند باشد
 
"سابقه کار در مناطق رو به رشد یا مناطق با کمبود نیروی کار متخصص"
امتیاز سابقه کار
10 از 2 تا 5 سال
15 از 6 سال به بالا

مدرک زبان مدرک زبان مورد نیاز در این روش IELTS 6.5 جنرال یا آکادمیک می باشد و مزیت آن این است که بر خلاف استرالیا نیازی به کسب این میزان نمره در هر یک از مهارتها نمی باشد. پروسه زمانی و مراحل انجام کار پروسه زمانی این روش همانطور که قبلا نیز اشاره شد بستگی به امتیاز کسب شده دارد ولی به طور معمول بین 1 تا 1.5 سال به طول می انجامد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *