مهاجرت سرمایه گذاری و کارآفرینی در اسپانیا

   
کشور اسپانیا در رتبه دهمین اقتصاد جهان قرار دارد. این در حالی است که در سال ۲۰۰۸ کشور اسپانیا دچار انقباض عمیق شد و از آن دوره به بعد به یکی از سریعترین اقتصادهای رو به رشد اروپا تبدیل گردید و توانست کشور اسپانیا را به یک قطب برای سرمایه گذاری در جهان تبدیل کند که مورد توجه متقاضیان زیادی در خصوص اخذ اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت قرار گرفته است. همان طور که می دانید برای سرمایه گذاری در کشور اسپانیا می تواند از راه هایی گوناگونی نظیر ثبت شرکت  در اسپانیا و خرید ملک در اسپانیا  اقدامات لازم را به عمل آورید. که در این مقاله سعی تیم دفتر حقوقی و مهاجرتی اوریز بر آن است تا به تمامی اطلاعات در این باره بپردازد.


مزایای سرمایه گذاری در کشور اسپانیا

  • همسایگی فرهنگی با امریکا لاتین با حضور تعدادی از شرکت های چند ملیتی اسپانیایی
  • تداول در گردشگری
  • شبکه حمل و نقل بسیار کارآمد و توسعه  انرژی های تجدید پذیر
  • کشوراسپانیا مشتاق به جذب افراد برای تحقیقات و پژوهش می باشد.
  • کشور اسپانیا بزرگترین مرکز تحقیقات و نوآوری اروپا را به خود  اختصاص داده است.
سرمایه گذاری در کشور اسپانیا همانند دیگر کشورهایی که دارای ویزا سرمایه گذاری می باشند علاوه بر انواع مختلف سرمایه گذاری که شامل سرمایه گذاری در اسپانیا از طریق ثبت شرکت، سرمایه گذاری از طریق خرید ملک می باشد می توانند اقامت کشور اسپانیا از طریق سرمایه گذاری را هم اخذ کنند. پس در این باره می توان به این موضوع اشاره کرد که شما با سرمایه گذاری در کشور اسپانیا می توانید اقامت کشور اسپانیا را اخذ کنید. در این مقاله بر این سعی خود را گذاشتیم که به تمامی موارد سرمایه گذاری در کشور اسپانیا بپردازیم از جمله مزایای مهاجرت به اسپانیا از طریق سرمایه گذاری و یکی از مهمترین ویزاها که به نام Golden visa مشهور می باشد. برنامه سرمایه گذاری بر پایه یک سیستم انعطاف پذیر است که مخصوص اعطای مجوز ویزا و اجازه اقامت است و در عین حال حفاظت از آن ضمانت هایی که برای امنیت جامعه ما و پایداری خدمات عمومی ما ضروری است. اهداف برنامه های سرمایه گذاری عبارتند از:
  • ترویج فرهنگ سازمانی و ایجاد محیطی است که برای فعالیت اقتصادی مفید است.
  • تسهیل ورود سرمایه گذاری و استعداد به منظور تقویت رشد اقتصادی و ایجاد شغل.
برای به دست آوردن این اهداف، ورود به اسپانیا و اجازه اقامت با گرایش اقتصادی، برای مقوله های زیر تسهیل می شود: – اقامت سرمایه گذار و متقاضی اخذ اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت – اقامت کارآفرین – مسکن بسیار حرفه ای – تحقیق و توسعه و آموزش و پرورش – محل اقامت انتقال داخلی شرکت کدام نوع مجوز یا ویزا در این دسته بندی قابل استفاده است؟ ویزای اخذ اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت برای یک سال

مجوز اقامت دو ساله چگونه می تواند تمدید شود؟

– اگر سرمایه گذاری حفظ شود. – اگر در طول دوره اقامت حداقل یک سفر به اسپانیا انجام داده باشید. برای درخواست اخذ اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت اولیه ابتدا باید یک ویزای سرمایه گذاری اسپانیا داشته باشید.

چه افرادی می توانند برای ویزای سرمایه گذاری اسپانیا و اخذ اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت اقدام کنند؟

سرمایه گذارانی که سرمایه گذاری قابل توجهی در اسپانیا انجام می دهند: – املاک و مستغلات (۵۰۰،۰۰۰ €) – سهام یا سپرده های بانکی (۱ میلیون یورو) – قرضه دولتی (۲ میلیون یورو) – پروژه های تجاری در اسپانیا در نظر گرفته شده از منافع عمومی است.

مدارک مورد نیاز برای ویزای سرمایه گذاری در اسپانیا و اخذ اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت

  • اسناد عمومی شامل:
– اسناد هویت یا پاسپورت – بیمه درمانی عمومی یا خصوصی با شرکتی که در اسپانیا فعالیت می کند خارج می شود. – بررسی سابقه کار – مدارک کافی برای حمایت از متقاضی و اعضای خانواده وی در طول اقامت در اسپانیا.
  • اسناد خاص

اسناد ارائه مدارک سرمایه گذاری در اسپانیا برای اخذ اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت

  • املاک: گواهی ثبت اموال و اقدامات خرید املاک و مستغلات.
  • سهام و سهام غیرقانونی: بیانیه سرمایه گذاری ثبت شده با ثبت نام سرمایه گذاری وزارت اقتصاد و رقابت
  • سهام ثبت شده: سند از یک کارگزار مالی که در کمیسیون بازار اوراق بهادار ملی (CMNV) یا بانک اسپانیا ثبت شده است.
  • قرضه دولتی: گواهی نامه موسسه مالی یا بانک اسپانیا که نشان می دهد متقاضی تنها مالک سرمایه گذاری در اسپانیا بوده و برای مدت کمتر از پنج سال است.
  • سپرده های بانکی: گواهی نامه از موسسه مالی نشان می دهد که متقاضی اخذ اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت تنها صاحب سپرده بانکی است.
  • پروژه کسب و کار: قبل از درخواست ویزا یا مجوز، گزارش کسب و کار مورد نیاز برای فعالیت تجاری و کارآفرینی که در اسپانیا انجام می شود، مورد نیاز است.

از کجا می توانیم گزارش منافع عمومی را درخواست کنیم؟

برای ویزا، گزارش از فعالیت های کارآفرینی و سرمایه گذاری مورد علاقه باید از اداره کل تجارت و سرمایه گذاری اسپانیا در همان منطقه که در آن درخواست ویزا درخواست می شود. برای مجوز اقامت، قبل از درخواست مجوز اقامت در اداره کل تجارت و سرمایه گذاری در اسپانیا، باید گزارش سود عمومی را درخواست کنید.

یک پروژه در منافع عمومی در خصوص اخذ اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت چیست؟

  •  شغل ایجاد می کند.
  • سرمایه گذاری با تاثیر اجتماعی و اقتصادی در منطقه جغرافیایی که در آن ساخته شده است.
  • سهم قابل توجهی در نوآوری علمی و / یا فناوری دارد.

چه مزایای دیگری در رابطه با اخذ اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت وجود دارد؟

  • اجازه اقامت اجازه می دهد تا دارنده آن زندگی و کار در هر نقطه در کشور اسپانیا داشته باشد و به اخذ اقامت اسپانیا از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت برسد .
  • اعطای این مجوز اقامت مستلزم اقامت اسپانیا نیست، که بیش از ۱۸۳ روز در نظر گرفته شده است. تنها لازم است یک بار در طول مدت اقامت درکشور اسپانیا بازدید کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *