اقامت اسپانیا با تمکن مالی



دریافت اقامت اسپانیا با اثبات تمکن مالی

در این روش  متقاضی با ارائه اسناد معتبر به دولت اسپانیا نشان می دهد که برای زندگی در این کشور بدون کار کردن دارای استطاعت مالی کافی را دارد.اخذ مجوز اقامت اسپانیا با تمکن مالی مختص افرادی است که بتوانند نشان دهند از محل کسب و کار، سرمایه گذاری یا هر منبع دیگری درآمدی معادل حداقل چهار برابر شاخص درآمد در اسپانیا دارند که در حال حاضر 532 یورو در ماه است، همچنین متقاضی باید مسکن مناسب در اسپانیا و بیمه درمانی خصوصی تهیه کند.مشاورین و کادر دفتر حقوقی اوریز با داشتن وکلای حرفه ای مقیم در اسپانیا پرونده مهاجرتی شما را به بهترین شکل پیگیری کرده و به نتیجه خواهند رساند

اخذ اقامت اسپانیا از طریق تمکن مالی مزایای فراوانی دارد. ، از جمله:

  • زندگی در کشوری آرام و زیبا با آب و هوای مدیترانه ای همراه جاذبه های طبیعی و فرهنگ غنی
  • عضو اتحادیه اروپا و شینگن
  • امکان اخذ اقامت اسپانیا (در کمتر از 90 روز)
  • آزادی سفر بدون محدودیت در تمام کشورهای اروپایی منطقه شنگن
  • امکان تحصیل رایگان برای فرزندان متقاضی
  • امکان اخذ اقامت دائم اسپانیا پس از 5 سال زندگی در اسپانیا
  • امکان اخذ تابعیت اسپانیا پس از ۱۰ سال اقامت قانونی بدون وقفه
  • تابعیت اسپانیا برای کودکانی که در اسپانیا متولد می شوند، پس از یک سال اقامت قانونی بدون وقفه
  • عدم نیاز به ارایه مدرک زبان جهت اخذ اقامت
  • عدم وجود محدودیت سنی جهت اخذ اقامت
  • عدم نیاز به سرمایه گذاری وثبت شرکت
  • امکان افتتاح حساب بانکی و انچام کلیه فعالیت های تجاری و بازرگانی
  • امکان برخورداری از مزایای بیمه و تامین اجتماعی در کلیه کشورهای عضو اتحادیه اروپا

شرایط اخذ اقامت موقت اسپانیا

  1. نداشتن سابقه کیفری در اسپانیا، ایران و هر کشوری که متقاضی در آن اقامت داشته است،
  2. عدم منع ورود به اسپانیا یا سایر کشورهای اتحادیه اروپا
  3. داشتن درآمد کافی جهت اقامت متقاضی و اعضای خانواده همراه بر اساس مبالغ زیر:
    حداقل درآمد ماهیانه متقاضی 2500 یورو
    حداقل درآمد ماهیانه عضو خانواده همراه متقاضی 550 یورو
  4. مدرک نشان دهنده تمکن مالی به مبلغی معادل حداقل یک سال درآمد (در حدود 30 هزار یورو) برای متقاضی اصلی و ۶7۰۰ یورو به ازای هر متقاضی دیگر شامل همسر و/یا فرزندان زیر ۱۸ سال. اگر متقاضی بتواند تمکن مالی بیشتری نشان دهد، بهتر است.
  5. بیمه ی خصوصی یا عمومی از شرکت بیمه ای که مجوز کار در اسپانیا داشته باشد،
  6. گواهی سلامت
  7. مدرک سکونتدر اسپانیا دارید. این ملک باید حتما در استانی باشد که در آنجا درخواست اقامت خود را ارائه خواهید کرد و از نظر اندازه و کیفیت حداقل مشابه یک مسکن متوسط در آن منطقه باشد.چنین ملکی را می توانید خریداری یا اجاره نمایید.کلید موفقیت درخواست اقامت شما این است که در اسپانیا سرمایه گذاری کنید، مثلا ملکی در این کشور بخرید. گرچه این کار اجباری نیست، اما به آن توصیه می شود. .

مراحل اخذ اقامت اسپانیا

متقاضی باید شخصا در سفارت یا کنسولگری اسپانیا در محل اقامت خود حضور یافته و فرم درخواست مجوز اقامت موقت خود را ارائه دهد. اگر متقاضی به سن قانونی نرسیده باشد، والدین او باید بجای او حضور یابند. در صورت پذیرفته شدن درخواست و اعطای ویزای اقامتاسپانیا، متقاضی یک ماه فرصت دارد تا ویزای خود را از کنسولگری دریافت کند. در غیر اینصورت، پرونده بسته شده و شخص باید فرم جدیدی برای اخذ ویزا به سفارت ارائه نماید. متقاضی باید ظرف سه ماه پس از دریافت ویزا وارد اسپانیا شود.مجوز اقامت موقت اولیه برای مدت یک سال از زمان ورود به اسپانیا اعتبار دارد. متقاضی یک ماه پس از ورود فرصت دارد به اداره پلیسی که درخواست اقامت او را بررسی کرده، درخواست کارت اقامت دهد. برای این کار وکلای ما در اسپانیا برای شما فرد وقت ملاقات رزرو می کنند.در روز ملاقات شما باید پاسپورت، مجوز اقامت موقت، برگ درخواست کارت اقامت، مبلغ هزینه ها و سه قطعه عکس همراه داشته باشد.

مراحل کار

  1. بررسی پرونده: مشاوران مهاجرتی ما با صلاحیت قانونی در اسپانیا و تخصص در مهاجرت به این کشور، هر پرونده را بررسی می‌کنند تا از شانس بالای قبولی آن مطمئن شوند.
  2. هماهنگی جهت عقد قرارداد اجاره یا خرید ملک در اسپانیا
  3. ارائه درخواست به کنسولگری اسپانیا
  4. کنسول اسپانیا پرونده را بررسی کرده، تصمیم میگیرد که با متقاضی مصاحبه کند یا خیر. کارشناسان ما شما را برای مصاحبه آماده می کنند تا بتوانید پاسخ های درست به سوالات بدهید
  5. پرونده به اداره مهاجرت اسپانیا در استانی فرستاده می شود که متقاضی قرار است در آن اقامت کند.
  6. پیگیری پرونده: وکلای مهاجرتی ما با مقامات مهاجرتی اسپانیا در ارتباط هستند تا مطمئن شوند پرونده به جریان افتاده و نتیجه موفقی خواهد داشت.
  7. پذیرفته شدن درخواست: ما شما را از قبول شدن درخواستتان مطلع خواهیم کرد.
  8. دریافت ویزا: ویزا بر روی پاسپورت متقاضی مهر می‌شود. این کار باید ظرف یک ماه از زمان پذیرفته شدن درخواست صورت گیرد.
  9. درخواست کارت اقامت اسپانیا: متقاضی پس از ورود به اسپانیا باید در اداره پلیس محلی درخواست کارت اقامت دهد.
  10. دریافت کارت اقامت اسپانیا: یکی الی دو هفته بعد

اقامت دائم اسپانیا

اقامت دائم اسپانیا پس از چندین مرتبه تمدید اقامت موقت اخذ می شود و به متقاضی اجازه می دهد با شرایطی مشابه مردم اسپانیا، بدون محدودیت در این کشور زندگی و کار کند. ویزای اقامت دائم  اسپانیا در صورتی اعطا می شود که متقاضی مدت پنج سال بدون وقفه تحت مجوز اقامت موقت و تمدید آن در اسپانیا زندگی کرده باشد.

مانند هر مجوز اقامت دیگری در اسپانیا، شما باید حداقل شش ماه در سال در این کشور بمانید و پس از اخذ اقامت دائم اسپانیا بعد از پنج سال، نباید بیش از ۱۲ ماه متوالی یا بیش از ۳۰ ماه ظرف 5 سال، خارج از اسپانیا باشید.

زمان فرآیند

۳ الی ۶ ماه.


پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *